Projecte telemàtic

Projecte telemàtic organitzat per intermon Oxfam

dilluns, 9 de març del 2009

Fase 2: recollida de dades del grup 1r B

Nosaltres, alumnes de l’escola Verge de la Salut de 1r ESO “B”, arribem a la conclusió que els alumnes de la nostra classe no contaminen exageradament, tot i que es podria millorar relativament molt més la contaminació i l’emissió de CO2 que és perjudicial per el nostre planeta i per tots els éssers vius que hi habiten.

Els nois i noies de 1r B no utilitzen cap transport públic degut a que, aquí a Sant Feliu de Llobregat, passen cada molt de temps i a les famílies els hi és més còmode i econòmicament millor portar els nois i noies en cotxe, ja que els pares els deixen a la porta i se’n van a la feina. De totes maneres, el 64% d’ alumnes van a peu fins al cole perquè els seus pares estan treballant.

Ens agradaria que fos possible venir a l’escola amb bicicleta, cosa que ara mateix no és possible tot i que seria molt més econòmic per la família i ecològic pel medi ambient.

La conclusió d’ aquest treball és que si la gent fos més responsable i no busqués tan la comoditat, es reduiria considerablement l’ emissió de CO2 en el nostre planeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada